U bent hier :

Spaarne Makelaars, persoonlijk, ervaren en actief in de Regio Zuid Kennemerland

Spaarne Makelaars

Gelegen op één van de mooiste locaties in hartje Haarlem met uitzicht op het Spaarne, om de hoek bij het Teylers Museum, naast de ingang van parkeergarage de Appelaar, is Spaarne Makelaars gevestigd. Aan de Damstraat 25 in Haarlem is het altijd open huis en bent u van harte welkom om kennis met ons te maken. Spaarne Makelaars is een NVM aangesloten makelaarskantoor dat wordt gerund door een enthousiaste, erkende, ervaren en gecertificeerde makelaar-taxateur Kim Holst.

Spaarne Makelaars is een persoonlijk en modern makelaarskantoor met een frisse kijk op zaken, gespecialiseerd in de woningmakelaardij. Wij zijn actief en ervaren in alle prijsklassen en woningtypen. Dagelijks houden wij ons bezig met het verkopen, aankopen, taxeren en verhuren van woningen. En ontmoeten wij vele mensen met diverse wensen. Dit maakt onze werkzaamheden ook zo bijzonder, afwisselend en leuk. Ons werkgebied, de regio Zuid-Kennemerland, is een prachtig stuk van Nederland. Wij leveren onze dienstverlening voor aankopen, verkopen, verhuur, taxaties en expats in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Bennebroek, Santpoort Zuid, Santpoort Noord en Velsen.

Wij, als Spaarne Makelaars, zijn ons ervan bewust dat onze klanten hoge eisen stellen aan de mensen die u begeleiden met de verkoop van uw woning of in de zoektocht naar uw droomhuis waarbij u zich prettig voelt. Wij hebben gevoel voor mensen en hun woonwensen. Daarom besteden wij veel aandacht aan persoonlijke begeleiding van onze klanten en leren wij u graag kennen. Wij verdiepen ons in uw woonwensen en uitgangspunten voor de koop of verkoop van uw huis. Uw uitgangspunt staat centraal.

Een professionele, bevlogen, persoonlijke aanpak en een no nonsens houding is wat Spaarne Makelaars haar opdrachtgevers biedt.

Wij gaan met plezier en enthousiasme voor u en met u aan de slag.

Wilt u meer informatie ?

Stel dan hier uw vraag. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.