U bent hier :

Taxatie

De taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed. Meestal is dit ten behoeve van de aanvraag voor een hypothecaire geldlening, bij de aankoop van een woning, fiscale doeleinden, bij splitsing of op verzoek van de rechtbank.

Spaarne Makelaars verzorgt gevalideerde online taxaties en NVM taxaties in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Zandvoort, Santpoort Zuid, Santpoort Noord en Velsen.

Wij zijn gecertificeerd door het NWWI, het orgaan dat garandeert dat opdrachtgevers marktconforme en betrouwbare taxatierapporten op het hoogste niveau krijgen.

Het NWWI is een overkoepelende organisatie boven vele geldverstrekkers in Nederland. Ze controleert en keurt de taxatierapporten goed die zijn gemaakt door de taxateur. Het instituut ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Taxateurs dienen aan strenge kwaliteitseisen te voldoen om zich aan te kunnen sluiten bij het NWWI.

Wilt u meer informatie ?

Stel dan hier uw vraag. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.