U bent hier :

Schakel Spaarne Makelaars in als aankoopmakelaar

Aankoop | aankoopbegeleiding | zoek- aankoopopdracht | gerichte aankoopopdracht

Het kopen van een eigen huis is een spannende, maar ook ingewikkelde aangelegenheid die niet elke dag plaatsvindt. De keuze voor huisvesting heeft mede te maken met de financiŽle draagkracht van de aspirant-koper, met zijn of haar toekomstverwachtingen en (woon)wensen. In een persoonlijk gesprek worden uw woonwensen en financiŽle mogelijkheden doorgenomen. Aan de hand hiervan gaan wij voor u op zoek gaan naar een passende woning. Uw belangen staan voorop. Ons uitgangspunt is het professioneel begeleiden van kopers bij het nemen van een grote financiŽle beslissing. De makelaar kijkt niet emotioneel maar met name rationeel naar de woning in combinatie met uw wensen en mogelijkheden.

Spaarne Makelaars biedt aspirant-kopers twee aankooptrajecten. De volledige zoek- aankoopopdracht of de gerichte aankoopopdracht.

Volledige zoek-aankoopopdracht

Spaarne Makelaars begeleidt u bij het zoeken naar en het aankopen van een woning. Wat kunt u van ons verwachten, puntsgewijs uiteengezet:

 • Intakegesprek, inventarisatie van uw zoekwensen en uitleg over het aankoopproces en onze dienstverlening.
 • U wordt op de hoogte gehouden van het actuele aanbod dat aan uw zoekprofiel voldoet.
 • Wij maken afspraken om samen met u woningen te bezichtigen.
 • Tijdens en na de bezichtiging krijgt u een advies over de woning. Wij kijken onder andere naar de marktwaarde, courantheid , bouwkundige staat en omgevingsfactoren. En bekijken bijvoorbeeld de financiŽle situatie van vereniging van eigenaars.
 • Na dit waardeoordeel kan er besloten worden om een bod uit te brengen. Wij bepalen in goed overleg met u de beste onderhandelingsstrategie.
 • Wij formuleren de bieding met bijkomende voorwaarden en voorbehouden.
 • Verzamelen en recherche van alle akten en overige documenten en informatie inwinning bij gemeentelijke instellingen, Milieudienst, Kadaster en vereniging van eigenaars.
 • Bepalen of er advies ingewonnen dient te worden bij een derde zoals een bouwkundige of een asbestinspecteur.
 • Controleren en begeleiden van het tekenen van de koopakte.
 • Toezien op voortgang en aflopen van cruciale data zoals die in de koopakte zijn opgenomen.
 • Op de dag van de eigendomsoverdracht begeleiden wij de inspectie van de woning en leveringsakte bij de notaris.
 • Ook na de eigendomsverkrijging kunt u op ons blijven rekenen.

Gerichte aankoopopdracht

Een woning op het oog? Schakel Spaarne Makelaars in als aankoopmakelaar voor de aankoop van uw nieuwe huis of appartement. Via internet kunt u uitstekend zelf op zoek naar een andere woning. Maar dit betekent niet dat u geen aankoopbegeleiding kunt gebruiken voor het huis dat u op het oog heeft. Als u een woning wilt kopen doet u er verstandig aan om een aankoopmakelaar in te schakelen die uw belangen voor 100 % behartigt . De verkopende makelaar staat immers aan de zijde van de verkoper.

Uw belangen staan voorop. Wij gaan met u nogmaals de woning bezichtigen, u krijgt een eerlijk en objectief advies over de reŽle koopprijs en de beoordeling van de bouwkundige staat. Spaarne Makelaars voert voor u de onderhandelingen uit. En begeleidt u in alle aspecten tot en met de aankoop en levering van de woning bij de notaris.

No cure, no pay

De aankoopopdracht wordt vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening. De Algemene consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing. Bij een aankoopopdracht werken wij op basis van no cure, no pay.

ďEen aantal malen in je leven koop je een woning. Iedere keer is het weer een spannende gebeurtenis. Of het nu om jouw eerste of volgende huis gaat, het moet bij je passen. Er moet een 'klik' zijn. Datzelfde geldt voor de makelaar die je inschakelt bij de zoektocht, de onderhandelingen en de officiŽle afhandeling. Je moet op dezelfde golflengte zitten. Om je goed te kunnen begeleiden, willen wij je graag leren kennen. Weten wat je belangrijk vindt. Hoe je leeft en waar je van geniet. Zodat we je heel gericht kunnen bijstaan. Die ene woning vinden waar je dat goede gevoel bij hebt, voor een prijs die bij je pastĒ.

Gratis inschrijven voor nieuwe woningen

U kunt zich gratis inschrijven op onze website. Zodra wij een nieuwe woning in ons anbod te koop aanmelden die voldoet aan uw woonwensen, ontvangt u automatisch een e-mail met de gegevens. U kunt zich uiteraard ieder moment weer uitschrijven door op de speciale link te klikken in de door ons verstuurde mail.

Wilt u meer informatie ?

Stel dan hier uw vraag. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.